Pannon Útépítő
 • Információ

  Kattintson a kiválasztott referenciára és tekintse meg a képeket!

 • M31 Autópálya építése - (2008-2010)

  vissza a lap tetejére...

 • Célkitermelőhely rekultiváció - (2009)

  vissza a lap tetejére...

 • Elkerülő építése - Csongrád - (2009)

  vissza a lap tetejére...

 • M0 autópálya szélesítése - (2009-2012)

  vissza a lap tetejére...

 • Segura csarnok - Szolnok - (2010-2011)

  vissza a lap tetejére...

 • Kolon tó - Izsák - (2011)

  vissza a lap tetejére...

 • Galopp pálya - Kincsem Park - (2011)

  vissza a lap tetejére...

 • Ügető pálya - Kincsem Park - (2011)

  vissza a lap tetejére...

 • Lovaspálya - Mezőhegyes - (2011-2012)

  vissza a lap tetejére...

 • Vizes akadály - Alag - (2012)

  vissza a lap tetejére...

 • Bábolna - (2012)

  vissza a lap tetejére...

 • Lovaspályák - Kaposvár - (2012)

  vissza a lap tetejére...

 • Bábolna - (2013)

  vissza a lap tetejére...

 • M85 autópálya - (2013)

  vissza a lap tetejére...

 • Lovaspálya - Sárvár - (2014)


  2014 év tavaszán a Sárvári Mezőgazdasági Zrt. illetve Swietelsky Magyarország Zrt. megrendelésére kezdtük meg a Sárvári Vadkert Major 62×62 m-es európai színvonalú négy-évszakos lovas versenypálya építését. A humuszos termőréteg eltávolítását követően kialakításra került a földmű 0%-os kereszt- és a pálya tengelyétől 0,5 %-os kétoldali hosszeséssel valamint a vízelvezetést biztosító szivárgórendszer. A pálya alépítményeként 5 illetve 12,5 cm vastagságban fagyálló zúzottkő, felépítményeként 4,5 cm vastagságban speciális kvarchomokkal feltöltött víztartócsészés gumi ugrólemez és műszaki textíliával kevert kvarchomok taposóréteg került beépítésre. Az egyes rétegek között műszaki textília terítéssel. Az elkészült lovas versenypálya 2014 év szeptemberében került átadásra.
  vissza a lap tetejére...

 • Lovaspálya - Hárskút - (2014)


  2014 év márciusától a Hárskúti Mezőgazdasági Zrt. illetve Swietelsky Magyarország Zrt. megbízásából Hárskút község külterületén új beruházás keretében négy-évszakos kiképző- és bemutató lovaspálya építését kezdtük meg. A humuszos termőréteg eltávolítását követően kialakításra került a földmű 0,8 %-os kereszteséssel, illetve a hossz-szelvény mentén cca. 1,3 %-os kétoldali esések (hullámoztatás) alkalmazásával valamint a vízelvezetést biztosító szivárgórendszer. A pálya alépítményeként 5 illetve 12,5 cm vastagságban fagyálló zúzottkő, felépítményeként 4,5 cm vastagságban speciális kvarchomokkal feltöltött víztartócsészés gumi ugrólemez és műszaki textíliával kevert kvarchomok taposóréteg került beépítésre. Az egyes rétegek között műszaki textília terítéssel. Az elkészült lovas versenypálya 2014 év szeptemberében került átadásra.
  vissza a lap tetejére...

 • Kerepes 400/120 kV-os alállomás tereprendezés - (2014-2015)

  MAVÍR Zrt. – MVM OVIT Zrt.
  Feladatunk a Kerepes település külterületén létesítendő 400/120 kV-os transzformátor alállomás humuszlefejtési és durva tereprendezési munkáinak elvégzése, az állomás felületének vízszintes síkra való rendezésévek mely vegyes szelvénnyel alakítható ki, illetve az állomás körül övárok létesítésével. A földmunkák elvégzését nehezíti, hogy a terület fölött nagyfeszültségű (120 és 22 kV-os) távvezetékek haladnak keresztül, így a kivitelezési munkákat fokozott óvatossággal, a távvezeték üzemeltetőjének előírásai alapján kell elvégezni.
  vissza a lap tetejére...

 • Kerepes 400/120 kV-os alállomás acélhálós felületű georáccsal erősített támfal kivitelezése - (2014-2015)

  MAVÍR Zrt. – MVM OVIT Zrt.
  Feladatunk a Kerepes település külterületén létesítendő 400/120 kV-os transzformátor alállomás tereprendezési munkáit követően, a tervezési terület töltés oldalán acélhálós felületű georáccsal erősített támfal kivitelezése. A homlokfelület 80°-os hajlásszögét egy -bennmaradó zsaluzatként funkcionáló- megfelelően meghajlított acélsablon adja. A vasalt talajtámfalba 60 cm-es függőleges osztásban georácsok kerülnek beépítésre. A georácsok közé valamint a támfal mögötti háttöltésbe jól tömöríthető durvaszemcsés anyag kerül. Az acélsablonok az egymás feletti szinteken 20 cm-el eltolva teraszos kialakítással épülnek. A teraszokon „zöld” felület kerül kialakításra.
  vissza a lap tetejére...

 • Iváncsa 62x106 m méretű sportpálya kivitelezése - (2015)

  vissza a lap tetejére...

 • Mezőhegyes vizesakadály kivitelezése - (2015)

  vissza a lap tetejére...

 • Bábolna-Ölbő fedett lovarda kivitelezése - (2015)

  vissza a lap tetejére...

 • Fülöp Sándor fogathajtó világbajnok megrendelésére fedett lovarda kivitelezése - (2015)

  vissza a lap tetejére...

 • Budapest, Költő utca burkolatjavítás,- kerítés- és gabion támfal kivitelezése - (2015)

  vissza a lap tetejére...

 • M0 autóút támfal építés földmunkáinak kivitelezése - (2015)

  vissza a lap tetejére...

 • Ócsa rekultiváció kivitelezése - (2015)

  vissza a lap tetejére...

 • Törekvés FRADI női labdarúgó pálya kivitelezése - (2015)

  vissza a lap tetejére...

 • Zamárdi, Balatonsound feltöltése - (2015)

  vissza a lap tetejére...

 • Örkény 0397/3 hrsz. szilárdhulladék lerakó rekultivációja - (2015)


  A települési szilárdhulladék lerakó rekultivációs munkáit, azok végleges lezárását 2015 év októberében kezdtük és bő két hónap alatt fejeztük be. A hulladéklerakó 17.000 m2-es területén a hulladékok áthalmozásával, a hulladéktest és rézsűk kialakításával, szigetelő- és szivárgóréteg elhelyezésével párhuzamosn mintegy 16.000 m3 föld került elterítésre, tömörítésre. A lerakó területéről lefolyó vizek összegyűjtésére és elvezetésére árokrendszer került kialakításra. A rendezett, lezárt hulladéktest tájbaillesztése végül füvesítéssel valósult meg.
  vissza a lap tetejére...

 • Örkény 066/11 hrsz. szilárdhulladék lerakó rekultivációja - (2015)


  A települési szilárdhulladék lerakó rekultivációs munkáit, azok végleges lezárását 2015 év októberében kezdtük és bő két hónap alatt fejeztük be. A hulladéklerakó 10.800 m2-es területén a hulladékok áthalmozásával, a hulladéktest és rézsűk kialakításával, szigetelő- és szivárgóréteg elhelyezésével párhuzamosn mintegy 10.500 m3 föld került elterítésre, tömörítésre. A lerakó területéről lefolyó vizek összegyűjtésére és elvezetésére árokrendszer került kialakításra. Az esetlegesen talajba jutó vizek megfigyelésére 3 db monitoring kút létesült. A rendezett, lezárt hulladéktest tájbaillesztése végül füvesítéssel valósult meg.
  vissza a lap tetejére...

 • Alcsútdoboz 14x26 m méretű műfüves futballpálya kivitelezési munkái - (2016)


  Az Alcsútdobozon kivitelezésre kerülő 14×26 m méretű műfüves futballpálya építését cégünk az MLSZ 2016-os pályaépítési programjának keretein belül május-június hónapban végzete el. Az új műfüves futballpálya egy meglévő aszfaltburkolatú pályára került elhelyezésre. A pályát körülvevő belső és külső szegélyezés, a drénárok illetve a védőháló- és palánk tartó oszlopok részére az aszfaltburkolat megvágását követően kézi és gépi földmunkavégzés következett. A belső szegélysor és oszlopok, a focikapu hüvelyek elhelyezését valamint a drénvezeték kialakítását követően a szűrőrétegek kerültek elterítésre. Ezzel párhuzamosan készült el a külső szegélysor, a térkőágyazat majd a térkőburkolat. A megfelelően elkészült és tömörített szűrőrétegekre ezután elterítésre és összeragasztásra került a műfű burkolat az MLSZ logójával. A leterített műfűbe besöprésre került a kvarchomok és gumigranulátum, majd a védőhálók, focikapuhálók és palánkok is helyükre kerültek. Az elkészült műfüves futballpályát 2016.06.22.-én adtuk át az Önkormányzat részére.
  vissza a lap tetejére...

 • Tiszafüred-Poroszló vv. szakasz rézsű helyreállítás és partvédelem kivitelezési munkái - (2015-2016)

  vissza a lap tetejére...

 • Budapest, XVIII. kerület Rozsnyó u. 67. 14x26 m méretű műfüves futballpálya kivitelezési munkái - (2017)


  A Budapesten kivitelezésre kerülő 14×26 m méretű műfüves futballpálya építését cégünk az MLSZ 2017-es pályaépítési programjának keretein belül május-június hónapban végzete el. Az új műfüves futballpálya egy Általános Iskola udvarára került elhelyezésre. A pályát körülvevő belső és külső szegélyezés, a drénárok, az elektromos kiépítés illetve a védőháló- és palánk tartó oszlopok részére kézi és gépi földmunkavégzés következett. A belső szegélysor és oszlopok, a világítás alaptestek, a focikapu hüvelyek elhelyezését valamint a drénvezeték illetve kábelvezeték kialakítását követően a szűrőrétegek kerültek elterítésre. Ezzel párhuzamosan készült el a külső szegélysor, a térkőágyazat majd a térkőburkolat. A megfelelően elkészült és tömörített szűrőrétegekre ezután elterítésre és összeragasztásra került a műfű burkolat az MLSZ logójával. A leterített műfűbe besöprésre került a kvarchomok és gumigranulátum, majd a világítási oszlopok, védőhálók, focikapuhálók és palánkok is helyükre kerültek. Az elkészült műfüves futballpályát 2017.06.30.-án adtuk át az Önkormányzat részére.
  vissza a lap tetejére...